Schaatsers ondersteund door Kleintje Pils

De Nederlandse schaatsers zullen in Vancouver muzikaal worden aangemoedigd door het dweilorkest Kleintje Pils. Door de organisatie van de Olympische Spelen is het orkest uitgenodigd om de sfeer te verhogen.

Tijdens de drie vorige winterspelen was Kleintje Pils ook van de partij. De organisatie geeft aan onder de indruk te zijn van de sfeer die de muzikanten weten te maken. Kleintje Pils is zeer verguld met de uitnodiging en heeft al extra geoefend op een aantal Canadese tophits.

Om een indruk te krijgen van de sfeer die Kleintje Pils weet te creƫren op de tribunes hieronder een filmpje van het orkest tijdens de 10 kilometer op de Spelen van vier jaar geleden in Turijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *