Voor Kramer is het schaatsen en rusten

Sven Kramer merkt in Vancouver weinig van een olympische sfeer. ”Ik kom ook maar weinig buiten. Ik concentreer me op datgene wat ik moet doen: schaatsen en veel rusten.”, zegt onze troef voor de 5000 en 10000 meter schaatsen.

Kramer werkt op de olympische 400-meterbaan, de Richmond Olympic Oval, een ontspannen training af. Op de ijsbaan zijn de vijf olympische ringen alom aanwezig. Verder is van een olympische koorts in Richmond, de voorstad van Vancouver waar de ijsbaan ligt, weinig te merken.

De deelnemers aan de spelen van de TVM-ploeg en de diverse begeleiders verblijven in het Hilton-hotel van Richmond. Over enkele dagen zullen de schaatsers van TVM naar het olympisch dorp trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *