tickets WK 2014

Kaartverkoop WK Brazilië gestart

tickets WK 2014
Tickets FIFA Confederations Cup 2013 – Foto: Marcello Casal Jr/ABr (Agência Brasil) (bron: Wikimedia)
De kaartverkoop voor het WK voetbal van 2014 is vandaag om 13.00 uur van start gegaan. Via de website van de internationale voetbalbond FIFA kunnen in deze eerste verkoopperiode, die loopt tot en met 10 oktober 2013, kaarten voor het WK in Brazilië aangeschaft worden. Blijkt op 11 oktober dat er meer belangstelling voor de kaarten is dan er aanbod is dan volgt een loting.

Op 6 december 2013 is de loting voor de eindronde van het WK. Dan is dus bekend welke landen in welke stadions de groepsfase van het WK afwerken. Na de loting gaat ook de tweede verkoopperiode van tickets van start. Ook hier geldt weer dat bij meer vraag dan aanbod er geloot gaat worden.

De kaarten die zowel in de eerste als de tweede verkoopperiode worden verkocht zijn voor plekken in de neutrale vakken. Als het Nederlands elftal zich plaatst voor het WK dan zal na de loting de verkoop voor de Nederlandse vakken starten. Aanvragen van deze kaarten is alleen mogelijk voor leden van OnsOranje en de Supportersclub Oranje en verloopt via de KNVB. Leden zullen begin december persoonlijk worden geïnformeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *