Stage voor Bruma en Van Aanholt

Voetbal International meldt dat de Chelsea-spelers Jeffrey Bruma en Patrick van Aanholt in aanmerking komen voor een stage bij het Nederlands elftal op weg naar het WK in Zuid-Afrika.

Over een maand, op 6 mei, begint Oranje al met de voorbereiding op het WK. Lang niet alle spelers die bondscoach Van Marwijk zal willen selecteren voor de eindronde van het WK zijn dan al beschikbaar. Voor sommigen is het reguliere seizoen dan nog niet afgelopen of ze genieten van een korte vakantie. Van Marwijk heeft hierdoor de mogelijkheid jonge spelers te laten ruiken aan Oranje.

Naast de jonge spelers van Chelsea zijn volgens Voetbal International ook Roel Brouwers (Borussia Mönchengladbach), Leroy Fer (Feyenoord), Siem de Jong (Ajax) en Jeremain Lens (AZ) in beeld voor een stageperiode.

uitshirt oranje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *