Geen Olympische 500 meter voor Timmer

Het is Marianne Timmer niet gelukt om zich te kwalificeren voor de 500 meter op de Olympische Spelen in Vancouver. Timmer was door een zware blessure veroordeeld tot het rijden van een skate-off. De Olympisch kampioen van 1998 en 2006 maakte geen schijn van kans in de twee races tegen Thijsje Oenema.

Marianne Timmer heeft een zware blessure opgelopen tijdens een World Cup-wedstijd in november 2009. Zij brak haar hiel. Maandag doet Timmer een nieuwe poging zich te kwalificeren voor deelname aan de spelen. Ze gaat met Natasja Bruintjes en Ireen Wüst de strijd aan voor één olympisch ticket voor de wedstrijd over 1000 meter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *