Oranjecamping WK 2014

Oranjecamping WK 2014

Oranjecamping WK 2014Tijdens het komende WK voetbal in Brazilië zal er ook weer een Oranjecamping worden opgezet. Wat in 2004 tijdens het EK in Portugal klein begon is nu uitgegroeid tot een niet weg te denken onderdeel van een toernooi waar Oranje aan meedoet. De Oranjecamping is overnachten en verblijven met allemaal fans van Oranje op een camping, samen een feestje bouwen en met z’n allen naar de speelstad en het stadion.

De Oranjecamping van 2014 komt te staan in São Paulo. Vanwege de goede vliegverbindingen met de rest van Brazilië en de wedstrijd van Oranje tegen Chili die hier gespeeld wordt is São Paulo een prima lokatie van de Oranjecamping. Er worden 800 tot 1000 campinggasten verwacht.

Jouw plekje op de Oranjecamping boek je via Stip Reizen. Het is mogelijk om de hele groepsfase van Oranje te volgen of kies voor een tweetal wedstrijden (Spanje en Australië, Australië en Chili of Chili en de eerste wedstrijd na de groepsfase). Alles is geregeld, dus geen zorgen om transfers, binnenlandse vliegreizen, eten en verblijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *