Toch Holland Heineken House Sotsji

Holland Heineken House
foto: ttcopley via Compfight cc
Lange tijd was het niet zeker of er ook tijdens de Olympische Winterspelen van 2014 een Holland Heineken House zou komen. Nu is echter door Heineken en NOC*NSF bekendgemaakt dat ook in Sotsji door de Nederlandse fans gefeest kan worden. De gesprekken met de Russische organisatoren verliepen moeizaam waardoor de komst van de feestlocatie lang onzeker was.

Het Holland Heineken House komt te liggen aan de rand van het Olympisch Park en kijkt uit over de Olympische Spelen. Op deze plek worden onder meer de Nederlandse medaillewinnaars gehuldigd. Heineken neemt de kosten voor zijn rekening. Het is niet bekend hoeveel de brouwer kwijt is.

In Sotsji zal het Holland Heineken House voor de twaalfde keer sinds de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona de deuren openen. Er zal ook een dertiende komen: tijdens de Spelen van 2016 in Rio de Janeiro komt er tevens een plek om te feesten. Er wordt nog gezocht naar een locatie in Rio.

Net als in voorgaande jaren zal de werving van het personeel van het Holland Heineken House gebeuren door Randstad. De wervingscampagne is nog niet begonnen. Heb je interesse om te werken in het huis dan kan je alvast je contactgegevens mailen naar Randstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *