Selectie dameswielrennen Olympische Spelen bekend

Johan Lammerts, bondscoach van de dameswielrenners, heeft de selectie voor de Olympische Spelen bekendgemaakt. Marianne Vos, Annemiek van Vleuten, Loes Gunnewijk en Ellen van Dijk rijden op 29 juli de wegwedstrijd in Londen. Ellen van Dijk en Marianne Vos rijden ook de individuele tijdrit. Deze wedstrijd zal op 1 augustus worden verreden.

Vos is herstellende van een sleutelbeenbreuk maar denkt wel op tijd weer goed te zijn. “Londen ga ik wel halen. Tenminste, daar ga ik vanuit. Maar de voorbereiding is wel verstoord”, zei ze tegen NUsport.

Annemiek van Vleuten geeft op haar website aan dat haar programma voor de komendende tijd volledig in het teken staat van een goede voorbereiding op de Olympische Spelen. “Het is prettig dat ik de laatste tijd merk dat ik nog steeds beter word en ik wil dit natuurlijk doortrekken tot en met Londen”, schrijft Van Vleuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *