Oranje extra gemotiveerd om te winnen van Duitsland

Aan de vooravond van de belangrijke groepswedstrijd tegen Duitsland heeft Bert van Marwijk aangegeven dat Oranje extra gemotiveerd is om van de Duitsers te winnen. De extra motivatie haalt het elftal uit de spanning en irritatie die ontstaan is door het verlies tegen Denemarken.

Tijdens een persconferentie zei Van Marwijk dat de sfeer in de groep prima is. De spanning in de spelersgroep is wel toegenomen door de 0-1 nederlaag tegen de Denen. Van Marwijk over de toegenomen spanning: “Zeker na een nederlaag. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze kritische volgers. Daarom ontstaat er wel eens wat irritatie, maar dat is niet erg. Dat kan zelfs motiverend werken.”

De bondscoach noemt de wedstrijd van woensdag één van de belangrijksten van de afgelopen jaren. Verlies betekent zeer waarschijnlijk uitschakeling in de groepsfase van het EK. Van Marwijk gaf aan geloof te hebben in de winst voor Oranje hoewel hij de Duitse ploeg “zeer sterk” noemde. Ook Wesley Sneijder is nog wel positief en Nederland is volgens hem klaar voor de strijd. “We weten wat we kunnen. Wat is er mooier dan spelen tegen Duitsland?”, aldus Sneijder.

Hoe woensdagavond rond half elf de eindstand ook blijkt te zijn: het belooft nu al een Nederland-Duitsland te worden die we niet snel vergeten.

One comment

  1. sneijder moet je niet geloven met wat hij zegt hij intimideerd mensen en hij zegt dat nederland er klaar voor is om tegen de moffen te spelen maar ze hebben anaal gekregen van de duitsers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *