Toertocht om Olympische wielrenners aan te moedigen

Om de Oranje-wielrenners te ondersteunen wordt er een toertocht georganiseerd van Utrecht naar Londen. Op 28 juli 2012 wordt in Londen de wegwedstrijd voor de mannen verreden en een dag later is het de beurt aan de dames. In twee etappes wordt door zo’n 1000 toerfietsers naar Londen gereden.

Dinsdag 24 juli rijden de deelnemers in een uniek oranjetenue van Utrecht naar Hoek van Holland. Daar wordt de nachtferry genomen naar Harwich. De volgende dag wordt Londen binnengereden en vervolgens gaat het door naar de Oranjecamping. Na een paar vrije dagen is het dan op zaterdag 28 juli tijd om de Nederlandse mannen in de wegwedstrijd aan te moedigen.

Zondag 29 juli moet gesupporterd worden voor de Oranje-vrouwen. Na de beide wegwedstrijden brengt de groep een bezoek aan het Holland Heineken House. Hopelijk om een Nederlandse wielrenner te huldigen (we willen geen druk leggen, maar toch: Marianne Vos?).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *