Op 15 februari programma Olympische Spelen bekend

Over een week, op dinsdag 15 februari, wordt het programma van de Olympische Spelen van 2012 bekend gemaakt. Je kunt dan dus precies zien wanneer jouw favoriet sportonderdeel wordt gehouden. Het globale programma van de spelen in Londen is nu al wel bekend. Een maand na de bekendmaking van het programma start de kaartverkoop.

Het inschrijven voor de tickets begint op 15 maart 2011 en de inschrijving sluit om één minuut voor middernacht op 26 april 2011. Het is niet zo dat wie het eerst komst het eerst maalt. Alle inschrijvingen worden verzameld en bij te veel belangstelling voor bepaalde kaartjes wordt er geloot.

De tickets moeten worden gekocht via de website van de organisatie. Hierbij moet je er rekening mee houden dat je alleen maar kunt betalen met een creditcard van Visa. Betaling kan niet met de in Nederland veel populairdere creditcards van Mastercard. Het is dus zaak om nu al vast te zorgen voor een creditcard van Visa. Zo’n creditcard kunt u bijvoorbeeld aanschaffen bij ASN Bank.

Eerder zijn de prijzen van de tickets al bekend gemaakt. De ticketprijzen liggen tussen £ 20 en £ 2.012. Voor bepaalde onderdelen zijn er goedkopere kaartjes voor jongeren onder de 17 jaar en senioren van 60 jaar of ouder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *