Thuisblijvers kunnen WK kijken in de RAI

In het Amsterdamse RAI-gebouw zijn de wedstrijden van het Nederlands elftal op grote schermen te volgen tijdens een zogenaamd thuisblijfevenement. Daarnaast treden er diverse artiesten op. Tijdens de groepsfase onder meer Wolter Kroes, Frans Duijts en Xander de Buisonjé. Bovendien worden de wedstrijden voorbeschouwd.

Het evenement, dat net zo lang duurt als dat Nederland in de race is voor de wereldtitel, wordt georganiseerd door OnsOranje, Heineken, de Staatsloterij en Radio 538. Ze hebben er de naam “Thuis Vak Oranje” aan gegeven.

Kijk voor meer informatie op www.thuisvakoranje.nl.

voetbalkleding

2 comments

  1. Leuk idee en alternatief! Maarrrr misschien wel nóg gezelliger is met een groepje vrienden en familie lekker thuis, op je balkon, dakterras of in je achtertuin genieten van het (hopelijk) zegevierend Nederlands Elftal. http://bit.ly/dvbQwZ

  2. Ben er afgelopen maandag geweest naar de wedstrijd tegen denemarken, vond het scherm te laag hangen, waardoor je slecht zicht had door de vele mensen voor je, ook vond ik ondanks de vele bewaking die er rond liep en niet werd ingegrepen, waar ik me het meeste aan stoorde was dat het plubliek op de vip loge het nodig vond om volle bekertjes met drank naar beneden te gooien, nee vond het geen succes en zal de volgende wedstrijd met de mensen waar ik mee was lekker thuis gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *