Oranje kan ver komen volgens Foppe de Haan

Foppe de Haan, tegenwoordig trainer van het Zuid-Afrikaanse Ajax Cape Town, denkt dat Oranje wel eens ver zou kunnen komen bij het WK. Spelers als Robben, Van Persie, Stekelenburg en Van der Wiel moeten dan volgens De Haan wel naar Zuid-Afrika komen met ambitie om de wereld te laten zien hoe goed we zijn.

In een interview met Road To Twenty Ten geeft De Haan aan dat hij onder de indruk is van Arjen Robben. “Ik heb laatst Robben een prachtig doelpunt zien maken tegen Manchester United. Als Van Persie weer terug is en de rest is aardig in vorm, hebben we voorin fantastische spelers staan. Stekelenburg is aan het groeien. Van der Wiel komt er ook aan, dat is ook een goede. Als die jongens dan echt komen om de wereld te laten zien hoe goed we zijn, dan zouden we wel eens heel ver kunnen komen.”

De Haan vindt overigens niet dat Nederland bij de favorieten hoort. Dat zijn Spanje en Brazilië horen daar in de ogen van De Haan wel bij. “Maar Nederland is wel een gevaarlijke outsider”, aldus de trainer.

voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *