Kaartjes WK via supermarkt verkocht

Door de achterblijvende belangstelling voor de tickets van het aanstaande WK in Zuid-Afrika moet de organisatie een uitzonderlijk verkoopkanaal inzetten. De FIFA heeft toestemming gegeven om kaartjes via supermarkten te verkopen.

In de negen speelsteden en bij een netwerk van populaire winkels worden de overgebleven tickets verkocht. Tot nu toe werden de kaartjes verkocht via internet. Betaling moest met een creditcard. Veel Zuid-Afrikanen hebben geen internetaansluiting of geen creditcard. Bovendien hebben ze vaak te weinig inkomen om maanden van te voren al kaartjes te kopen.

”Op deze manier kunnen de fans toch nog op het laatste moment een kaartje kopen en kunnen ze toch nog het WK meemaken”, aldus algemeen secretaris Jerome Valcke van de FIFA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze som (om spam tegen te gaan) *